Lackering av köksluckor i Stockholm – Sörmland

Hagströms Gruppen har lackerat köksluckor i många år i Stockholm. Vi har genom åren lackat otroligt många kök. Vi lämnar 8 års garanti. Vi är ett företag med bas i Stockholm som har lackerat, reparerat, spacklat, slipat och målat köksluckor och -lådor, garderobsdörrar och innerdörrar i över 45 år. Som kund kan du alltså vara förvissad om att jobbet blir professionellt utfört.

Välkommen att kontakta oss redan idag så tar vi hand om dina köksluckor. I vårt koncept ingår alltid demontering, hämtning, lämning och återmontering i priset. Vi har 3 transportbilar som hämtar luckor i hela Stockholmområdet och Sörmland.

Snart kan vi leverera nya fräscha köksluckor till ditt hem!

Recycling – Recycling – Recycling!

Luckorna blir åter fräscha utan att du behöver köpa nytt, på c:a 14 dagar

Att renovera köket har blivit något av en folkrörelse i Sverige. Alla vill ha ett fräscht kök och på den heta bostadsmarknaden kan det ge utdelning med ett snyggt och modernt kök. Men du behöver inte renovera eller byta hela köket för att ge det ett lyft. En lackering av köksluckorna är ett steg på vägen mot ett fräschare kök – och betydligt mindre kostsamt än att köpa nytt.

Har du slitna köksluckor i din lägenhet eller villa i Stockholm eller Sörmland? Funderar du på att kasta dem och ersätta dem med helt nya? Kontakta oss på Hagströms Gruppen istället så utför vi en lackering – och du kan få köksluckor som blir fräscha igen. Vi kan även måla eller sprutmåla om din köksstomme på plats i hemmet. Så även om du idag har t.ex luckor och stomme i ek eller laserade luckor, så kan du få luckor och stomme i samma kulör. Och är dina skåp ofräscha inuti, så kan vi även måla eller sprutmåla inuti också.

Vi har fasta priser per kök vid lackering. Vi prissätter inte per lucka. Detta gäller även målningen eller sprutmålningen av stomme och inuti skåp.

Vi är det säkra och trygga alternativet när det handlar om lackering av köksluckor. Smidigt, prisvärt och snyggt – och vi lackerar givetvis även annat än köksluckor.

Lackering köksluckor Stockholm – Sörmland fördelar

  • På 14 dagar. Arbetet tar normalt bara 14 dagar från beställning. Även om vi skall måla din skåpstomme på plats.
  • Valmöjligheterna. När du lackerar dina köksluckor är valet ditt, du kan välja mellan ett otal färger, nyanser och glanser.
  • Miljön. Du kastar inte bort dina gamla luckor och bidrar därmed till en bättre miljö genom återvinning.
  • Smidigheten. Du behöver inte göra arbetet själv, när du anlitar oss för en lackering så gör vi hela jobbet, snabbt, effektivt och professionellt.
  • Fast pris som inkluderar allt. Du kan lätt i förväg se vad ditt kök kostar. Priset innefattar även demontering, hämtning, lämning och återmontering.
  • 8 års garanti

Se tidigare kök vi lackat https://hgruppen.se/projektkategorier/lackering/

Lackering Stockholm – Sörmland fungerar på alla träluckor

Omlackering av köksluckor fungerar på alla typer av solida träluckor och också på flertalet laminatluckor. Solida träluckor kan lackeras om i valfri färg efter slipning och underarbete, lite svårare att ge gamla laminatluckor en ny kulör, men fullt möjligt.

Det går förstås att måla om luckorna själv, men det är ett slitsamt arbete, särskilt om luckorna hänger på plats när man gör det. Dessutom är det långt ifrån säkert att resultatet blir bra för en hemmafixare, det har vi genom åren sett ett flertal exempel på.

Generösa garantier på alla arbeten

Vi rekommenderar att du anlitar oss på Hagströms Gruppen för lackeringen, då kan du känna dig trygg i att varje moment i arbetet blir utfört på ett korrekt sätt. Vi använder enbart de bästa lackerna när vi fräschar upp dina köksluckor. Låter du oss genomföra en professionell omlackering får du ett mycket vackert och mer beständigt resultat än om du målar om dem själv.

Dessutom lämnar vi 8 års garanti på våra utförda tjänster. En stor trygghet när det handlar om ett så viktigt arbete som lackering av köksluckor.

Sprutlackering

Professionell lackering av köksluckor utförs oftast genom sprutlackering, ibland kallad ugnslackering. Detta innebär att lacken torkas i en ugn, och här ingår även slipning, spackling och lagning. Lacken läggs oftast på i först en grund och sedan en topplackering, för bästa möjliga resultat.

Vårt verksamhetsområde

Vi hämtar o lackerar luckor o lådor i hela Stockholms och Sörmlands län, inkluderande kommunerna Botkyrka, Danderyd, Ekerö, Haninge, Huddinge, Järfälla, Lidingö, Nacka, Norrtälje, Nykvarn, Nynäshamn, Salem, Sigtuna, Sollentuna, Solna, Stockholm, Södertälje, Tyresö, Täby, Upplands Bro, Upplands Väsby, Vallentuna, Vaxholm,Värmdö, Österåker – Eskilstuna, Flen, Gnesta, Katrineholm, Nyköping, Oxelösund, Strängnäs, Trosa o Vingåker.

Välkommen till Hagströms Gruppen – experten på lackering av köksluckor i Stockholm – Sörmland.