Priser

Vi revolutionerar priserna på lackering åt privatpersoner – Fasta priser inkl. allt.

Läs mer längre ner….

25% i rabatt på alla kök fram till 31 juli

Vi ger 25% i rabatt på alla kök fram till 31 juli. Rabatten gäller bara lackering av köksluckor och lådor. Den gäller ej stommålning eller lackering av garderobsluckor.

Eller dela upp betalningen

Från och med 1 januari 2021, så är det Svea Ekonomi som hjälper oss att ta betalt av dig som privatperson. Detta innebär att du kan välja på att betala mot faktura 10 dagar eller dela upp betalningen räntefritt över 6, 12 eller 24 månader. Det enda som tillkommer om du delar upp betalningen, är en uppläggningsavgift på 295:-, 395:- eller 495:-. Därtill tillkommer en aviavgift på 45:-/månad.

Säg till om du vill betala på detta sätt, då vi måste göra en kreditansökan hos Svea Ekonomi.

35% rabatt på nya IKEA-kök

Från och med 1 januari 2021, så lämnar vi 35% rabatt på nya IKEA-kök, som kommer till oss i originalförpackning. I priset för IKEA-kök ingår transport tor. Däremot ingår inte montering (nymontering).

Fortsättning från ovan, om våra fasta priser.

I motsats till andra lackfirmor, som tar betalt per lucka, med en massa tillägg, så lämnar vi fasta priser, som inkluderar allt. Demontering, hämtning, lämning och återmontering ingår i priset. Även igenspackling och borrning nya hål för knoppar och beslag.

Självklart är det olika pris beroende på om ditt kök är tidigare industrilackat, handmålat eller fanerat. Därtill beroende på om du vill ha högblanka luckor eller normal glans. Men därutöver så delar vi bara upp köken i X-Small Small Medium Large och X-Large.