Måleri

Vi arbetar inom hela Stockholmsområdet och Södermanland.

Grunden i Hagströms Gruppen är måleri, som vi började med redan 1970. Redan från början har vi haft fokus på kvalitet, konkurrenskraftiga priser och miljön. Vi utför våra tjänster i hela Stockholmsområdet och Sörmland och har hjälpt otaliga kunder i Södertälje, Nykvarn, Gnesta, Trosa, Salem och andra orter i närområdet.

Vi har under alla år funnits i frontlinjen för att utveckla våra och branschens produkter och tjänster. Det har vi sett som en nödvändighet för att kunna leverera vårt hantverk på ett optimalt sätt.

Vi var tidigt på det klara med vikten av ett kvalitetstänkande på alla nivåer.

Hagströms Gruppen är navet i en hantverkskoncern där måleriet utgjort basen i decennier.

Våra medarbetare målar allt från husväggar till lackerar köksluckor, och vi kan idag erbjuda professionell hjälp även med färgsättning. Vår bas ligger i Järna, men vi utför även måleritjänster i stora delar av Stockholm och Södermanland, däribland Södertälje, Gnesta, Nykvarn, Trosa och Salem.

Med våra långa erfarenhet av att måla såväl ute som inne är vi rätt val när du söker en målare i  för att förverkliga dina måleriprojekt.

Vi kan ta hand om inom måleri – vi målar och renoverar väggar, tak och golv inomhus och fasader, vindskivor, staket och annat ute i det fria

Fasaden ska visa ditt hus från sin bästa sida

Våra duktiga och erfarna målare kan göra underverk med ny färg på husets fasad. Vi hjälper dig att välja en passande färgkombination till ditt hus utifrån stilen på huset, de regler som finns i ditt område och dina egna drömmar förstås! Miljön spelar förstås in mycket – att vara målare i en klassisk småstad som Trosa skiljer sig stort från att utföra arbetet i ett modernare miljonprogramsområde som stora delar av Södertälje. Vi har erfarenhet av alla typer av fasadmåleri och vet vad som fungerar i olika typer av bostadsområden.

Tvekar du inför färgvalet? En metod kan vara är att testa olika färgkombinationer med hjälp av de virtuella verktyg som man i dag kan finna på internet. Om du ändå känner dig osäker kan hjälpa dig att hitta rätt. Som målare vet vi vilka färger som passar i vilka sammanhang.

Spännande interiörfärger

Inomhus är det bara fantasin som sätter gränserna för måleri. Det går att blanda fram ett oändligt antal nyanser och det finns ett stort utbud med spännande effektfärger – allt från skimrande glänsande metallic till strukturfärger som ger dina väggar en rustik och stenliknande känsla.

Kontakta oss  på Hagströms Gruppen så kan vi hjälpa dig med måleri – både inomhus som utomhus. Vi kan bli din målare i Stockholm, Södertälje, Nykvarn, Gnesta, Trosa eller Salem!